۱۴۰۰۶۹
۵۰۰۰
۵۰۰۰
پ

رونی: در دفاع افتضاح بودیم

وین رونی از دفاع یونایتد در بازی مقابل لستر سیتی انتقاد کرد. این بازی که در ورزشگاه کینگ پاور برگزار شد، با نتیجه ۵-۳ به نفع لستر تمام شد.

طرفداری: یونایتد که در اوایل نیمه دوم از حریفش ۱-۳ جلو بود، کنترل بازی را از دست داد و با دریافت ۴ گل، بازی را واگذار کرد. به گزارش اسکای اسپورتس، وین رونی درمصاحبه پس از بازی در این باره گفت:

"واقعا نا امید کننده است. مخصوصا اینکه ۳-۱ پیش بیفتی و بازی را ببازی، تحملش سخت است.

"باید به عنوان یک تیم بهتر عمل می کردیم، بازی را مدیریت می کردیم و آن را نگه می داشتیم. چندین اشتباه داشتیم و به عنوان تیم به خوبی عمل نکردیم و نتوانستیم جلوی گل هایشان را بگیریم.

"بازی ای بود که ما در مقاطعی عالی بازی کردیم، چند گل معرکه زدیم و چند گل بچه گانه خوردیم. باید بهتر عمل کنیم؛ این را می دانیم، به عنوان یک تیم باید بهتر عمل کنیم. خوب نیست که گل هایی دریافت می کنید که به راحی می توانستید جلویشان را بگیرید. هرکس به عنوان یک بازیکن این را می داند.

"آن ها روحیه لازم را در بیست دقیقه پایانی به همراه داشتند و ما باید به نحوی سعی می کردیم تا به خود آییم و بازی را نگه داریم، اما نتوانستیم."

او همچنین در خصوص پنالتی اول لستر سیتی گفت: "من فکر نمی کنم که پنالتی بوده باشد. فکر می کنم که بسیار سخت گیرانه بود اما داوران این روزها کار بسیار مشکلی دارند، ما این را درک می کنیم. مارک [کلاتنبرگ] تصمیمی را بر اساس چیزی که فکر می کرد درست است، گرفت و ما باید به آن احترام بگذاریم."

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج