۱۶۰۴۵۱
۵۰۰۲
۵۰۰۲
پ

مهدوی‌کیا تماشاگر دیدار ختافه و بارسا

مهدی مهدوی‌کیا برای مذاکره با مسئولان باشگاه ختافه راهی اسپانیا شد.

خبرگزاری تسنیم: پس از اینکه حسین هدایتی تصمیم گرفت سهام باشگاه ختافه اسپانیا را خریداری کند، یکی از افرادی که قرار شد در قسمت آکادمی این باشگاه فعالیت کند، مهدی مهدوی‌کیا بود.

هافبک پیشین تیم ملی ایران که در زمان حضور مدیر ختافه در ایران از علاقه‌اش برای فعالیت در این تیم صحبت کرده بود، روز گذشته به همراه نجفی مشاور حقوقی باشگاه استیل‌آذین به اسپانیا رفت تا مذاکرات نهایی را انجام دهد.

مهدوی‌کیا امشب از نزدیک بازی ختافه و بارسلونا که با تساوی بدون گل خاتمه یافت را تماشا کرد و قرار است فردا در نشست با مسئولان باشگاه ختافه صحبت‌های نهایی را انجام دهد.

دلیل همراهی مشاور حقوقی هدایتی در این سفر بررسی مدارک مربوط به هزینه‌های ختافه و مسائل حقوقی بوده و قرار است چنانچه همه شرایط فراهم شود، هدایتی سهام این باشگاه را خریداری کند.
Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج