توافق اولیه استقلال با سرمربی فصل آینده
در حالی که فولادیها از توافق با دراگان اسکوچیچ، سرمربی صرب خود خبر میدادند اما شنیده ها از نزدیک شدن این سرمربی صرب به نیمکت آبی پوشان پایتخت حکایت دارد.
بر اساس شنیده ها سرمربی صربستانی این فصل فولادیها نزدیکترین فرد به نیمکت استقلال است و این در حالیست که در طول فصل هم شایعات زیادی در مورد حضور او یا علیرضا منصوریان در استقلال بود.
یک منبع آگاه به خبرنگار مشرق گفت: استقلالی ها در حال مذاکره با این مربی کروات هستند و به توافقاتی هم رسیده اند و فقط منتظر مشخص شدن نتیجه مزایده و مشخص شدن تکلیف باشگاه هستند.
گفتنی است؛ این خبر در حالی به گوش میرسد که اسکوچیچ قبل از پایان لیگ برای تمدید قرارداد با فولاد به توافق رسید اما این توافق مکتوب نشده است و همین مسئله شایعه حضور دراگان در استقلال را قوت بخشیده است.
نظر کاربران
امان از دست این منابع آگاه!!!!!
پس با این اوضاع اقای امیر قلعه نوعی هم باید برود پیش اقای علی دایی برای دور جدید کلاسهای مربیگری تا لااقل در فصل بعد بتوانند در لیگ یک مربیگری کنند.