۲۳۶۱۱۴
۵۰۰۳
۵۰۰۳
پ

می‌خواستند مانع‌ رفتن‌ دادکان روی‌ آنتن‌ شوند؟

شب گذشته محمد دادکان رییس سابق فدراسیون فوتبال به برنامه گزارش ویژه خبری شبکه دو سیما رفت تا درباره فساد در فوتبال حرف بزند.

خبرآنلاین: شب گذشته محمد دادکان رییس سابق فدراسیون فوتبال به برنامه گزارش ویژه خبری شبکه دو سیما رفت تا درباره فساد در فوتبال حرف بزند.

حضور او روی آنتن زنده سیمای ملی، اتفاقی نبود كه به همین راحتی میسر شود. مدیران صدا و سیما ترس از این داشتند كه دادكان دوباره حرف‌هایی بزند كه جمع كردن آن سخت باشد.

یك ساعت مانده به شروع برنامه گفت و گوی ویژه خبری، بحثی در میان مدیران شبكه دو وجود داشت مبنی بر اینكه شاید دادكان دوباره مثل برنامه ورزش از نگاه دو، حرف‌هایی بزند كه با توجه به پخش زنده برنامه، كسی نتواند آن را جمع كند. به همین دلیل مدیران تلویزیون جلسه ای در همین رابطه برگزار كردند.

حتی نزدیك بود رفتن دادكان روی آنتن منتفی شود اما مدیران ارشد اداره كل اخبار سیما گفتند كه مطمئن باشید این بحث كاملا چالشی، بدون بحران برگزار می‌شود. البته در انتهای برنامه هم مدیران صدا و سیما از مباحث مطرح شده در این برنامه راضی بودند و دادكان حرفی نزد كه آن‌ها از حضورش در یك برنامه تلویزیونی، پشیمان شوند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج