۲۴۳۹۴۹
۱ نظر
۵۰۰۵
۱ نظر
۵۰۰۵
پ

افشاگری پرسپولیسی‌ها علیه استقلالی‎ها

در شرایطی که در روزهای گذشته علی فتح الله زاده مدیرعامل سابق باشگاه استقلال و روزنامه تحت مدیریت او بحث برد تاریخی ۸ بر صفر تاج سابق برابر پرسپولیس را به راه انداخته بودند پرسپولیسی ها بی کار نماندند و پاسخ دادند.

آی اسپورت: در شرایطی که در روزهای گذشته علی فتح الله زاده مدیرعامل سابق باشگاه استقلال و روزنامه تحت مدیریت او بحث برد تاریخی ۸ بر صفر تاج سابق برابر پرسپولیس را به راه انداخته بودند پرسپولیسی ها بی کار نماندند و پاسخ دادند.

روزنامه پیروزی در شماره روز یکشنبه خود خبر از یک سورپرایز ویژه برای مخاطبان داد که روی جلد فردا دوشنبه این روزنامه خودنمایی می کند و آن چیزی نیست جز خبر از یک بازی شنیده نشده بین پرسپولیس و استقلال در زندان قزلحصار در سال ۶۲ با برتری ۶ گله سرخپوشان که حمید درخشان هم آن را تایید کرده! روزنامه ورزشی ۹۰ هم تیتر یک خود را به همین مطلب اختصاص داده است.

افشاگری پرسپولیسی‌ها علیه استقلالی‎ها

این روزنامه نکات قابل ذکر این بازی را این طور برشمرده است:

۱- مهدی حدادپور نویسنده کتاب های تاریخ فوتبال با عنوان راوی این خبر تاکید می کند بازی ۹ به ۹ برگزار شد.

۲- نفرات هر دو تیم نفرات اصلی پرسپولیس و استقلال در همان سال بودند و فقط سرمربی آبی ها در این بازی پرویز ابوطالب بود نه منصور پورحیدری.

۳- هفته نامه دنیای ورزش گزارش این بازی را منتشر کرده بود که سند آن در روزنامه پیروزی منتشر خواهد شد.

۴- داور این مسابقه بهرام رضوی بود.

۵- در سال ۶۲ استقلال به لطف تفاضل گل بهتر و پس از ۳ بر صفر بازنده اعلام شدن پرسپولیس در دیدار با شاهین قهرمان باشگاه های تهران شده بود. پرسپولیس ۵ بر ۲ شاهین را مغلوب کرده بود.

۶- پرویز ابوطالب برای این که بازیکنان استقلال از سوی باشگاه مواخذه نشوند تیم را با نام تیم استقلال در آن بازی به میدان نفرستاده بود.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • مهدی

    ببین دیگه چقدر هیچ افتخاری تو هیچ جا ندارن که برد توی زندون قزلحصار 30 سال پیش رو شخم میزنن.
    هی وای از تیم قعرمان
    و شما با این خبر و تحلیل چیپ

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج