۲۷۵۳۴۳
۵۰۰۰
۵۰۰۰
پ

ماگات: دنبال ماجراجویی در ژاپن نیستم

سرمربی اسبق بایرن، ولفسبورگ و شالکه گفت: در ژاپن دنبال ماجراجویی نیستم.

خبرگزاری فارس: روز گذشته فلیکس ماگات بعد از مذاکره با مسئولان تیم «ساگن توسو» از جی‌لیگ ژاپن قرارداد بست.

این مربی ۶۲ ساله آلمانی که در کشورش سابقه هدایت بایرن، ولفسبورگ و شالکه را دارد، برای این منظور قراردادی یک ساله منعقد کرد.

وی که سال گذشته به مدت ۷ ماه تیم فولام انگلیس را هدایت کرد، اظهارداشت: در ژاپن دنبال ماجراجویی نیستم. دوست دارم ضمن ادامه فعالیت ورزشی، با ژاپنی‌ها آشنا شوم. ساگن توسو شرایطی خوب را پیشنهاد کرد که بعد از بررسی کامل پاسخ مثبت دادم.
Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج