۲۸۰۸۲۴
۵۰۰۰
۵۰۰۰
پ

مستند ۵۰ سالگی پرسپولیس مجوز ندارد!

باشگاه پرسپولیس اعلام کرد مراسم رونمایی از مستند جشن ۵۰ سالگی پرسپولیس از طرف این باشگاه نبوده و بدون اطلاع و اخذ مجوز صورت گرفته است.

خبرگزاری تسنیم: به نقل از سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، در روزهای گذشته دعوتنامه‌هایی با نام و نشان باشگاه پرسپولیس برای اهالی فوتبال و رسانه‌ها تحت عنوان رونمایی از مستند جشن ۵۰ سالگی ارسال شده که در این ارتباط باشگاه پرسپولیس با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد: برگزاری این مراسم هیچگونه ارتباطی با باشگاه ندارد و افکار عمومی اعم از هواداران و رسانه‌های گروهی مطلع باشند که این اقدام بدون هماهنگی با باشگاه پرسپولیس بوده و برای انتشار دعوتنامه‌ها، برگزاری مراسم، تولید محصول یاد شده و استفاده از نام و نشان باشگاه، هیچگونه مجوزی از سوی این مرجع صادر نشده است.

همچنین باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس در مواجهه با سوء استفاده از نام و نشان این باشگاه در تمام موارد و زمینه‌ها حق هرگونه پیگرد قضایی را برای خود محفوظ می‌داند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج