۲۹۴۱۰۹
۵۰۰۰
۵۰۰۰
پ

گل‌محمدی: از مظلومی عذر می‌خواهم

سرمربی تیم فوتبال ذوب آهن با بیان اینکه قصد بی احترامی به مظلومی را نداشتم گفت: حتما با پرویز مظلومی تماس می‌گیرم و بابت اتفاق رخ داده از او عذرخواهی خواهم کرد.

ورزش سه: به نقل از سایت باشگاه ذوب آهن، یحیی گل محمدی درباره ترک گفتگوی تلویزیونی بعد از دیدار با استقلال گفت: قصد بی احترامی به پرویز مظلومی را نداشتم، او هم مربی و هم بزرگتر من است، اما حتما با پرویز مظلومی تماس می‌گیرم و بابت اتفاق رخ داده از او عذرخواهی خواهم کرد.

وی افزود: به خاطر اینکه گزارشگر ادب و احترام را رعایت نکرد و همچنین چند سوال پشت سر هم از مظلومی پرسید و مدت زیادی منتظر ماندم گفتگو را ترک کردم. معمولا در مصاحبه های فلش اینترویو که به مصاحبه های سریع در جهان معروف هستند گزارشگر باید سوالات خود را سریع از مربیان بپرسد و جوابش را بگیرد.

سرمربی ذوب آهن درباره بازی با استقلال گفت: بازی خوبی بود و از عملکرد فنی بچه ها رضایت دارم اما به خاطر اینکه در نتیجه گیری به هدف خود نرسیدیم ناراحت هستم.

وی درمورد بازی هفته آینده برابر پرسپولیس تصریح کرد: هر دو تیم فوتبال با کیفیتی را ارائه می دهند، پرسپولیس تیم خوبی است و ذوب آهن هم با کیفیت و تماشاگر پسند بازی می کند. پیش بینی می‌کنیم که بازی خوبی انجام شود.

گل محمدی افزود: امیدوارم روز فوتبالی بسیار خوبی در ورزشگاه فولادشهر شکل بگیرد. ما باید در دیدارهای آینده خود قدر امتیازات را بدانیم و در دیدار با پرسپولیس نیز هدف ما پیروزی است. از این پس هر بازی حکم فینال را برای ما دارد بنابراین برای رسیدن به هدف خود باید تمرکز کامل داشته باشیم و امتیازات را کسب کنیم.
Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج