۲۹۷۹۲۷
۵۰۰۲
۵۰۰۲
پ

هفته بیست و دوم لیگ برتر پرتغال

علیرضا حقیقی آبروداری کرد

ماریتیمو در حضور حدود ۵۰ دقیقه ای دروازه بان ملی پوش کشورمان مغلوب نایب قهرمان سابق لیگ اروپا شد اما حقیقی به خوبی دروازه اش را بسته نگه داشت.

خبرگزاری تسنیم: تیم ماریتیمو که به دلیل نمایش فاجعه بار «سلین» دروازه بان اصلی اش از دقیقه ۴۰ از وجود علیرضا حقیقیٍ، سنگربان ملی پوش کشورمان بهره برد، بازی هفته بیست و دوم لیگ برتر پرتغال را با نتیجه ۳ بریک به میهمانش، براگا واگذار کرد.

سانتوس در دقایق ۱۷( از روی نقطه پنالتی) و ۳۴ و کوکا در دقیقه ۲۴ برای براگا ،نایب قهرمان فصل ۲۰۱۱-۲۰۱۰ لیگ اروپا گل زدند و این ۳ گل، وینگادا را مجبور به تعویض «سلین» و دادن مجوز اولین حضور رسمی حقیقی در ماریتیمو کرد.

با ورود حقیقی نه تنها دروازه ماریتیمو بسته ماند بلکه این تیم در دقیقه ۴۳ توسط سوسا به گل رسید.

اتفاق مهم بازی،اخراج آنتونیو از ماریتیمو در دقیقه ۱۵ بود.

تیم حقیقی با این باخت ۳ بریک ، ۲۲ امتیازی و در رده چهاردهم لیگ برتر ۱۸ تیمی پرتغال باقی ماند.
Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج