۳۲۴۶۱۶
۵۰۰۰
۵۰۰۰
پ

عبداللهی: حنیف خودجوش خوب نشد

مشاور ویژه بهرام افشارزاده گفت: بازگشت حنیف به تمرینات هیچ ارتباطی به محرومیت مگویان ندارد.

کاپ: نصرالله عبداللهی درباره حرف و حدیث های پیرامون اخراج و بازگشت عمران زاده به تمرینات استقلال اظهار داشت: قبل از هر چیز باید بگویم این موضوع با درایت کادر فنی به پایان رسید و این بازیکن از دیروز تمرینات خود را با اعضای تیم از سر گرفت. البته مدافع استقلال صحبت هایی انجام داده بود که به خاطرش از سوی کادر فنی از حضور در تمرینات منع شد.

وی افزود: البته این موضوع با این ترتیب رسانه ای شد که حنیف دچار آسیب دیدگی روحی است که البته درست هم بود. چون اگر او در شرایط روحی و عصبی مطلوب بود هرگز صحبت هایی که باعث ناراحتی کادر فنی شود انجام نمی داد. در این میان سرپرست باشگاه در اعلام این خبر از واژه آسیب دیدگی روحی تنها آسیب دیدگی اش را به زبان آورد و این شائبه به وجود آمد که مصدومیتی برای حنیف رخ داده. به همین خاطر هم دکتر تیم این موضوع را رد کرد.

مشاور ویژه سرپرست باشگاه در این باره که گفته می شود با توجه به محرومیت مگویان آسیب دیدگی حنیف به صورت خودجوش از بین رفت توضیح داد: این دو هیچ ارتباطی به یکدیگر ندارند. از ابتدا هم عنوان شد که کادر فنی آخرین تصمیم گیرنده درباره حضور عمران زاده در تمرینات است. به هر حال گاهی بازیکنان اشتباهاتی را مرتکب می شوند.

عبداللهی افزود: وقتی عمران زاده به اشتباهش اقرار و از کادر فنی عذرخواهی کرد دیگر لزومی برای عدم حضورش در تمرینات وجود نداشت. کادر فنی هم تشخیص داد که او به تمرینات برگردد. البته این دلیلی بر حضورش در ترکیب استقلال مقابل تراکتورسازی نیست و تا روز بازی هر بازیکنی آماده تر باشد می تواند در ترکیب یازده نفره قرار بگیرد.
Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج