۳۳۳۳۹۳
۵۰۰۲
۵۰۰۲
پ

احتمال حضور بیک‌ زاده و پهلوان در فینال

پزشک تیم فوتبال ذوب آهن اصفهان گفت: احتمال حضور هاشم بیک زاده و احسان پهلوان در فینال جام حذفی ۵۰ درصد است.

خبرگزاری فارس: پزشک تیم فوتبال ذوب آهن اصفهان گفت: احتمال حضور هاشم بیک زاده و احسان پهلوان در فینال جام حذفی ۵۰ درصد است.

امیرحسین شریفیان در مورد وضعیت دو بازیکن مصدوم ذوب آهن، گفت: احسان پهلوان دچار اسپاسم عضلانی شده است و هاشم بیک‌زاده هم مچ پایش پیچ خورده است. در تلاش هستم تا آنها را برای فینال جام حذفی آماده کنم و فردا وضعیت نهایی آنها مشخص می‌شود.

وی در مورد اینکه چند درصد احتمال دارد که این دو بازیکن مقابل استقلال حاضر شوند گفت: کادر پزشکی باشگاه تمام تلاشش را انجام می‌دهد تا این دو را به بازی برساند اما فکر می‌کنم احتمال حضور آنها در فینال ۵۰ درصد است.

فینال جام حذفی روز یکشنبه ساعت ۲۱ در خرمشهر بین دو تیم استقلال و ذوب آهن برگزار می‌شود.
Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج