۳۴۱۷۸۱
۴ نظر
۵۰۰۲
۴ نظر
۵۰۰۲
پ

انتقاد از کنایه فردوسی‌ پور به علیفر

مجری ورزشی تلویزیون از علیرضا علیفر حمایت و از عادل فردوسی‌پور انتقاد کرد.

ورزش سه: مجری ورزشی تلویزیون از علیرضا علیفر حمایت و از عادل فردوسی‌پور انتقاد کرد.

اشتباه علیفر در گزارش بازی جام ملت‌های اروپا بین تیم‌های ملی لهستان و ایرلند موجی از تمسخر علیه این گزارشگر ورزشی تلویزیون به راه انداخت اما برخی همکاران وی از جمله جواد خیابانی و حالا مازیار ناظمی از او حمایت کردند و به انتقاد از گزارشگرانی که علیفر را تمسخر می‌کنند، پرداختند.

ناظمی با انتشار پیامی در این خصوص نوشت:

«سرهنگ عزیز و دوست داشتنی ما، علیفر، سابقه رفاقت و آشنایی من با او به دهه هفتاد بر می‌گردد، سال‌های پایان خدمت او در راهنمایی و رانندگی، از سد دشوار انتخاب و سلیقه‌های جورواجور شبکه سه و محدودیت حضور یک فرد انتظامی در کار گزارشگری سیما گذشت تا به قول ما به آنتن برسد، این روزها سرهنگ عزیز ما بواسطه یک اشتباه ناخواسته، آماج تمسخر برخی و متاسفانه همکاران گزارشگر خود قرار گرفته، امروز که متلک عادل فردوسی پور دوست گرامی‌ام را نسبت به او شنیدم بیشتر دلم گرفت، سرهنگ از خوان گسترده سیما که معمولا بنده و بقیه رفقا! از آن بهره مند شده‌اند، به همان گزارشگری ساده فوتبال اکتفا کرده است، روا نیست این روزها با سرهنگ اینطور رفتار کنیم، به دوست خوبم علی‌فر خداقوت می‌گویم و از نظر من و خانواده‌ام او اخلاقی‌ترین گزارشگر سیماست.»

انتقاد از کنایه فردوسی‌ پور به علیفر

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • پریسا

    چه بی جنبه
    تو همه جای دنیا خیلی راحت با هم شوخی میکنن از رییس جمهور گرفته تا بازیگرا و ورزشکارا ، به هیچ کس بر نمیخوره اینجا نمیشه به کسی بگیم بالای چشمت ابرو
    هزار تا فضول و قیم برای طرف پیدا میشه
    اینا همشون به عادل حسادت میکنن منتظرن حرف بزنه فوری نظر بدن

  • بهزاد

    چرا ی عده صورت مسئله پاک میکنند اصلا علیفر با اخلاق ترین آدم دنیا ولی دلیل نمیشه تو کار گزارشگری خوب باشه!!!! ایشون از همه سرمربی های بزرگ انتقاد و مدل موی بازیکنان خارجی مسخره میکنند حالا یکی اومد نشون داد ایشون بدرد این کار نمیخوره همه دوستاش موضع گرفتن مثل خیابانی و ناظمی

  • محمد

    خیلی بدبختیم که هی داریم رو اشتباهاتی که آقایون دارند هی سرپوش بذاریم..باید راه رو برای گزارش گران جوان تر باز گذاشت..

  • بدون نام

    خخخخخخخخخ

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج