فلای تودی - بالا استیکی
۳۴۳۱۹۶
۷ نظر
۵۰۰۴
۷ نظر
۵۰۰۴
پ

برهانی: خوشحالم دوباره شاگردجلالی شدم

مهاجم جدید تیم پیکان تهران گفت: نمی خواهم به گذشته برگردم؛ از الان تمام تمرکزم بر روی پیکان است و تلاش می کنم تا در این تیم سال فوتبال خوبی را پشت سر بگذارم.

کاپ: آرش برهانی درباره پیوستنش به پیکان اظهار داشت: خوشحالم که به پیکان پیوستم و دوباره شاگرد مجید جللی شدم. امیدوارم بتوانم روزهای خوبم در پاس را دوباره تکرار کنم.

وی در ادامه افزود: همه چیز خوب است و من مشکلی ندارم. نمی خواهم به گذشته برگردم. از الان تمام تمرکزم بر روی پیکان است و تلاش می کنم تا در این تیم سال فوتبال خوبی را پشت سر بگذارم. سال های خوبی را در استقلال گذراندم و خاطرات خوبی را با هواداران این تیم رقم زدم. آنها همیشه در قلب من هستند و هیچ وقت فراموششان نمی کنم.

برهانی در ادامه بیان داشت: جلالی و باشگاه پیکان به من لطف داشتند و پیشنهادی را ارائه کردند. من هم بعد از مذاکره با مسئولان این باشگاه توانستم به توافق برسم و در لیگ آینده با این تیم باشم. امیدوارم فصل خوبی را در پیکان پشت سر بگذارم.

مهاجم سابق استقلال همچنین خاطرنشان کرد: قریب به ۱۰ سال در استقلال بودم و خاطرات خوب زیادی را با این تیم و هوادارانش دارم. بیش از ۱۰۰ گل به ثمر رساندم و با لباس این تیم اقای گل ایران شدم.

برهانی در پایان درباره جدایی اش از استقلال گفت: در حال حاضر هم می خواهم به باشگاه بروم تا تکلیف مطالباتم را روشن کنم و دیگر حرفی در این باره ندارم. فعلا می خواهم تمرکزم را روی تیم جدیدم پیکان بگذارم.

سریال محکوم نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

مشاهده آنلاین

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    ما میگیم خداحافظ ولی تو باور نکن....
    تو قلب مایی ارش عزیز
    موفق باشی پسردوست داشتنی

  • علی

    باید زودتر میرفتی آرش جان وقتی که تصمیم خراب کردنتو گرفتن باید میرفتی و قدرت گل زنی تو نشون میدادی تا چششون کور شه هر جا هستی موفق باشی داداش همیشه قلب مایی

  • ابوالفضل محمدی

    آرش جان ما هنوز هم دوستت داریم.هنوز تو قلب ما آبی ها جای داری و برات آرزوی موفقیت میکنیم.

  • بدون نام

    آرش جان همیشه و همه جا دوست داریم هیچوقت گل های تورو فراموش نمیکنیم

  • سمانه

    داشی اینو نگی چی بگی

  • روشنک

    ما میگیم خداحافظ ولی تو باور نکن میدونی چرا؟ چون از تو بدبخت تر سراغ نداریم که سر به سرش بزاریم

  • آرتان

    لایک روشنک

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج