۳۴۴۷۹۱
۵۰۰۱
۵۰۰۱
پ

تعیین تکلیف سوشا تا روز دوشنبه

سرمربی تیم دسته دومی میندالن نروژ از تعیین تکلیف سوشا مکانی تا روز دوشنبه خبر داد.

خبرگزاری تسنیم: سوشا مکانی، دروازه‌بان پیشین پرسپولیس از سه شنبه گذشته در تمرینات تیم دسته دومی میندالن نروژ حضور یافت تا در صورت تایید کادر فنی به این تیم بپیوندد.

وگارد هانسن، سرمربی ۴۶ ساله تیم میندالن تأکید کرد که وضعیت سوشا مکانی را پس از تمرینات یک هفته‌ای برای عقد قرارداد مشخص می‌کند. سرمربی نروژی از مکانی خواسته با حضور موثر در تست‌ها نظر مساعدش را برای عقد قرارداد جلب کند.

تیم میندالن در سطح دوم فوتبال باشگاهی نروژ ملقب به اوبوس لیگ حضور دارد و تا پایان هفته سیزدهم این رقابت‌ها با ۱۷ امتیاز رده دهم جدول رده‌بندی را به خود اختصاص داده است.

این باشگاه نروژی قصد دارد تا ۳۱ تیر ماه دروازه‌بان جدیدی را استخدام کند و سوشا مکانی با توجه به محرومیت شش ماهه از فعالیت در فوتبال ایران این شانس را دارد تا در تیم میندالن بازی کند.
Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج