۳۵۴۱۰۵
۵۰۰۲
۵۰۰۲
پ

فردیناند: آماده ام سرمربی انگلیس شوم

ریو فردیناند، مدافع سابق تیم ملی انگلیس مدعی شد که آماده است هدایت تیم ملی انگلیس را برعهده گرفته و جانشین هاجسون شود.

ورزش سه: سم آلاردایس به عنوان شانس اول نیمکت تیم ملی انگلیس شناخته می‌شود و همچنین از یورگن کلینزمن هم به عنوان دیگر گزینه ها یاد می‌شود. ولی فردیناند که ۸۱ بازی ملی در کارنامه اش دارد، حال خود را آماده ی هدایت سه شیرها می‌بیند.

او گفت:" وقتی پیش از حضور در یک تورنمت هنوز ترکیب اصلی خودر ا نمی‌شناسید و نمی‌دانید بهترین ترکیب برای تیمتان کداک ترکیب است، مشخصا یک اشکال وجود دارد. وقتی در تیمی بازی می‌کنید، بازیکنانی که توانایی‌های انفرادی بالایی دارند تنها در صورتی می‌توانند خوب کار کنند که پایه تیم محکم باشد و درک بازیکنان از هم بالا رفته باشد. وقتی بازیکنی نمی‌تواند به صورت انفرادی بدرخشد، مشکل از پایه و اساس تیم است. برای همین است که باید مربی شوم. اگر از من بخواهند هدایت انگلیس را برعهده بگیرم، با کمال میل قبول خواهم کرد."

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج