۳۵۵۵۴۷
۵۰۰۱
۵۰۰۱
پ

قطری‌ها به دنبال تغییر نام نوکمپ

اسپانسرهای قطری بارسلونا به دنبال جذب رضایت این باشگاه برای تغییر نام نوکمپ به قطر هستند.

خبرگزاری ایسنا: به نقل از ساکرنت، اسپانسرهای قطری بارسلونا در حال مذاکره با سران این تیم اسپانیایی هستند تا نظر مساعد آنها را به تغییر نام نوکمپ به قطر در آینده جلب کنند.

سرمایه‌داران قطری پیشتر توانستند اولین اسپانسر تاریخ بارسلونا لقب بگیرند و اکنون نیز مذاکرات خود را ادامه دادند تا نام ورزشگاه این باشگاه کاتالانی را نیز تغییر دهند و امتیاز اسم ورزشگاه بارسلونا را خریداری کنند.

به نوشته رسانه‌های اسپانیایی از جمله آس، با توجه به پیشنهاد مالی خوب قطری‌ها، بارسلونا نیز تمایل به ادامه همکاری با این نهاد دارد تا بتواند درآمدزایی خوبی از این راه داشته باشد. قطری‌ها که میزبانی جام جهانی ۲۰۲۲ را در اختیار دارند، توانستند سرمایه‌گذاری خوبی در فوتبال اروپا داشته باشند و نظر مسئولان بلندپایه این قاره را به فعالیت های فوتبالی آنها جلب کنند.
Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج