۳۶۱۹۵۶
۵۰۰۴
۵۰۰۴
پ

علی‌عسگر: تساوی عادلانه بود

هافبک تیم فوتبال سیاه‌جامگان مشهد اعتقاد دارد که تساوی نتیجه عادلانه‌ای برای دربی مشهد بوده است.

خبرگزاری تسنیم: حمیدرضا علی‌عسگر درمورد تساوی تیمش مقابل پدیده گفت: بازی خوبی بود، ولی متأسفانه سه امتیاز را از دست دادیم و آن را با یک امتیاز عوض کردیم. ما از این تساوی خوشحال نیستیم، ‌چون می‌توانستیم بازی را ببریم. متأسفانه بعد از گلی که زدیم تمرکزمان را از دست دادیم و نتوانستیم برتری خود را تا پایان بازی حفظ کنیم.

وی در واکنش به اینکه بازیکنان و کادر فنی پدیده تیم‌شان را مستحق برد در این بازی می‌دانند، عنوان کرد: در نیمه اول که بازی پایاپای بود. ما در نیمه دوم بعد از اینکه گل زدیم عقب کشیدیم، در واقع می‌خواستیم از این گل دفاع کنیم، اما به هدف‌مان نرسیدیم. در مجموع معتقدم تساوی عادلانه بود و هر دو تیم فرصت‌های خوبی داشتند.

هافبک تیم فوتبال سیاه‌جامگان در پایان عنوان کرد: ما امسال تیم خوبی داریم و قطعاً در بازی‌های آینده نمایش بهتری خواهیم داشت. در همین بازی هم نسبت به بازی اول بهتر کار کردیم، اما نیاز به زمان داریم تا بهتر شویم.
Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج