۳۷۴۹۳۸
۵۰۰۱
۵۰۰۱
پ

استقبال ۲۰۰ نفره اردبیلی‌ها از تمرین صبا

شاگردان صمد مرفاوی در اردبیل مشغول آماده‌سازی برای مسابقات لیگ برتر هستند.

ورزش سه: صبای قم از روز جمعه بیست و نهم مردادماه اردوی خود را در شهرستان‌های سرعین و نیر اردبیل برپا کرده است و بازیکنان زیر نظر کادر فنی تمرینات سختی انجام می‌دهند تا عقب ماندگی آماده‌سازی پیش فصل را جبران کنند.

تمرین عصر امروز صبای قم از ساعت 18:30 در ورزشگاه شهدای نیر اردبیل برگزار شد که بیش از 200 نفر تماشاگر از آن استقبال کردند.

* پیش از شروع تمرین مردم اردبیل با صمد مرفاوی، رضا عنایتی، هاشم بیک‌زاده، قاسم دهنوی و حامد لک عکس یادگاری گرفتند.

* مسعود حق‌جو مدافع با تجربه صبای قم در روزهای اخیر به دلیل انجام فیزیوتراپی در اردوی تیمش حضور نداشت اما از امروز به تمرینات اضافه شد.

* محمدرضا کشوری‌فرد مدیرعامل باشگاه صبا این تمرین را از نزدیک می‌دید.

* ابتدای تمرین بازیکنان 10 دقیقه‌ای نرم دوی داشتند و پس از آن با حمل توپ گرم کردند.

* پس از گرم کردن، بازیکنان زیر نظر مسعود مومنی مربی بدنساز صبا به تمرینات پُر فشار بدنسازی با دویدن‌های استقامتی و عبور از موانع پرداختند.

* در چهارمین بخش بازیکنان صبا زیر نظر صمد مرفاوی و ساکت الهامی به دو گروه دو تیمی تبدیل شدند و در فضایی کوچک با پاس‌های کوتاه و فشار گذاشتن روی توپ تمرین کردند.

* بازی درون تیمی آخرین مرحله تمرین امروز صبا بود که کادر فنی روی نقاط ضعف و قوت تیمشان کار کردند.
Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج