۳۸۸۹۰۸
۱ نظر
۵۰۰۰
۱ نظر
۵۰۰۰
پ

سرخابی ها سراغ آرایشگاه رفتند

کادر فنی تیم‌های استقلال و پرسپولیس ۳۰ دقیقه بازیکنان را در اختیار خود گذاشتند.

ورزش سه: کادر فنی تیم‌های استقلال و پرسپولیس ۳۰ دقیقه بازیکنان را در اختیار خود گذاشتند.
حساس‌ترین بازی هفته ششم را استقلال و پرسپولیس از ساعت 17 امروز در ورزشگاه آزادی برگزار می‌کنند که کادر فنی دو تیم اردوی پیش از بازی را دو روز قبل آغاز کردند.

برانکو ایوانکوویچ و علیرضا منصوریان که طی دو روز اخیر تمام کارها و برنامه‌های بازیکنان را زیر نظر داشتند اکنون 30 دقیقه شاگردانشان را در اختیار خود گذاشتند.

بازیکنان دو تیم هم از این فرصت استفاده کردند و بیشترشان سراغ آرایشگاه رفتند تا شکل و شمایل‌شان را برای مسابقه‌ای که قرار است 80 هزار تماشاگر و میلیون‌ها بیننده تلویزیونی از سراسر ایران و حتی خارج از کشور داشته باشد آماده کنند.

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • هههه

    خاک بر مخ بازیکنای ما ک درهرصورت بفکر ظاهرشونن و بفکر هوادار نیستن

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج