۳۸۹۴۶۳
۵۰۰۱
۵۰۰۱
پ

تذکر هافبک پرسپولیس؛ با آرنج ضربه نزن

یکی از نبردهای همیشگی دربی هشتاد و سوم، برخوردهای کمال کامیابی نیا و فرشید اسماعیلی در میانه میدان بود.

ورزش سه: یکی از نبردهای همیشگی دربی هشتاد و سوم، برخوردهای کمال کامیابی نیا و فرشید اسماعیلی در میانه میدان بود. دو بازیکن در میانه میدان دربی هشتاد و سوم بارها با یکدیگر درگیر شدند که تقریبا با سوت داور میدان بازی متوقف می شد، صحنه پرواز فرشید اسماعیلی و کمال کامیابی نیا و نبرد این دو چند بار در بازی تکرار شد و که اغلب با خطا به اتمام به می رسید.

اسماعیلی چند بار در این نبردها با آرنج خود به کامیابی نیا ضربه زد و همین اتفاق خطرناک باعث شد تا چند بار بازیکنان پرسپولیس به وی تذکر بدهند، همچون صحنه ای که در عکس پیداست و این بار محسن مسلمان به هافبک جوان آبی ها تذکر می دهد تا در نبردها با آرنج خود به بازیکن حریف ضربه نزند.
تذکر هافبک پرسپولیس؛ با آرنج ضربه نزن
Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج