۳۹۲۷۸۶
۵۰۰۱
۵۰۰۱
پ

طاهری و عابدزاده به رامسر رفتند

سرپرست باشگاه پرسپولیس و برخی از پیشکسوتان این باشگاه به رامسر رفته تا در مراسم یادبود پیشکسوت باشگاه پرسپولیس حاضر شوند.

خبرگزاری فارس: سرپرست پرسپولیس و دروازه‌بان اسبق این باشگاه به شهرستان رامسر رفته تا در مراسم یادبود پیشکسوت فقید این باشگاه شرکت کنند.

محمدرضا خلعتبری پیشکسوتا باشگاه پرسپولیس چند روز پیش به دلیل بیماری تومور مثانه جان به جان آفرین تسلیم کرد و به همین دلیل علی‌اکبر طاهری سرپرست باشگاه پرسپولیس، احمدرضا عابدزاده و برخی دیگر از پیشکسوتان پرسپولیس راهی رامسر شدند تا در مراسم ختم و یادبود این پیشکسوت فقید شرکت کنند.
Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج