تهمت بزرگ کرویف به جهانبخش و ایران
فرزند یوهان کریوف فقید در گفت و گویی اعلام کرده جهانبخش تحت فشار ایران حاضر نشده با مکابی بازی کند.
  کاپ: دیشب بود که طی اعلام باشگاه آلکمار، قرار شد علیرضا جهانبخش بازیکن ایرانی این تیم در برابر تیم مکابی رژیم اشغالگر قدس بازی نکند. چند ساعت بعد جهانبخش در گفت و گو با کاپ،(متن مصاحبه در اینجا)، اعلام کرد که این تصمیم را خود او و باشگاهش به اتفاق گرفته اند و کسی بابت بازی نکردن او از ایران تماسی نداشته یا چیزی نگفته است.
  
  با این حال یوردی کرویف، پسر کرایف فقید که مدیر ورزشی مکابی است در گفت و گو با سایت دتلگراف، صحبت هایی را مطرح کرده و تهمتی را زده که اصلا درست نیست.
  
  کرویف در این باره اظهار داشت: من متاسفم که چنین اتفاقی رخ داده است و ورزش و سیاست باهم دخیل شده اند.
  
  وی در ادامه افزود: به نظر می رسد اگر جهانبخش برای بازی با مکابی حاضر می شد دیگر به تیم ملی کشورش دعوت نمی شد.
  
  کرویف در پایان گفت: می خواهم خیلی خلاصه صحبت کنم. حدس می زنم جهانبخش زیر فشار این تصمیم را گرفته است چرا که خانواده اش در ایران زندگی می کنند و ممکن بود برای آنها مشکلاتی به وجود بیاید.
						
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
					  
  
  
      
      
      
      
	
			
			
	
			
			
نظر کاربران
حقیقتو گفته بیچاره
کاسه های داغترازآش
سلام،شاید.
حرف حق رو زده