۴۰۳۰۲۲
۵۰۰۴
۵۰۰۴
پ

مسی فوتبال نابینایان تصمیمش راعوض کرد

مهاجم تیم فوتبال پنج نفره ایران که پیش از این اعلام کرده بود در تاریخ ۲۳ مهر از فوتبال ملی خداحافظی می کند، تصمیم خود را عوض کرد.

خبرگزاری مهر: مهاجم تیم فوتبال پنج نفره ایران که پیش از این اعلام کرده بود در تاریخ ۲۳ مهر از فوتبال ملی خداحافظی می کند، تصمیم خود را عوض کرد.
بهزاد زادعلی اصغری اعلام کرده بود قصد دارد به فوتبال ملی پایان دهد و تا دو سال دیگر به فوتبال باشگاهی خود ادامه داد.

زادعلی اصغری که به خاطر درخشش در بازی های پارالمپیک ریو ۲۰۱۶ به لیونل مسی نابینا شهرت پیدا کرده به همراه تیم ملی ایران به عنوان نایب قهرمانی بازی های پارالمپیک دست پیدا کرد.

وی از انصراف تصمیم قبلی اش برای خداحافظی از فوتبال ملی خبر داد و گفت: به خاطر بالا بردن پرچم کشورم و مشورتی که با برخی اهالی مطرح فوتبال داشتم تصمیم گرفتم در تیم ملی بمانم.

وی پیش از این در بازی های پارا آسیایی اینچئون به مدال طلا رسیده بود.

زادعلی اصغری در عضویت تیم باشگاهی کایزری اسپور ترکیه است.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج