۴۱۰۷۹۰
۲ نظر
۵۰۰۶
۲ نظر
۵۰۰۶
پ

سلطانی فر به سئول رفت

گزینه پیشنهادی وزارت ورزش و جوانان امروز به ساختمان این وزارتخانه رفت و در نشستی با حضور سرپرست و معاونان وزارتخانه شرکت کرد.

خبرگزاری میزان: گزینه پیشنهادی وزارت ورزش و جوانان امروز به ساختمان این وزارتخانه رفت و در نشستی با حضور سرپرست و معاونان وزارتخانه شرکت کرد.
به گروه ورزشی خبرگزاری میزان و به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، مسعود سلطانی‌فر، وزیر پیشنهادی دولت برای وزارت ورزش و جوانان، عصر امروز(دوشنبه) با استقبال سید مناف هاشمی معاون پشتیبانی و منابع انسانی، حمید گرشاسبی مدیر کل حوزه وزارتی و مازیار ناظمی رئیس مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی به ساختمان شماره یک وزارت ورزش و جوانان آمد.

وزیر پیشنهادی دولت تدبیر و امید سپس با سجادی سرپرست وزارت ورزش و جوانان و معاونان وزارت ورزش و جوانان دیدار صمیمانه‌ای داشت. در این نشست دو ساعته سرپرست و معاونان وزارت‌خانه گزارشی از مسایل و مشکلات و اهم اقدامات حوزه‌های خود به دکتر مسعود سلطانی‌فر ارائه کردند.

سلطانی‌فر روز یکشنبه از سوی رئیس جمهور به عنوان گزینه پیشنهادی دولت برای وزارت ورزش و جوانان به مجلس شورای اسلامی معرفی شد.

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    فكر كردم سئول پايتخت كره رو ميگين

  • بدون نام

    سئول!!!!!؟

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج