۴۱۴۸۲۵
۵۰۰۱
۵۰۰۱
پ

بازگشت سرخپوشان به ورزشگاه شهید کاظمی

تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس پس از اردوی امارات به مجموعه ورزشی شهید کاظمی برمی‌گردد.

خبرگزاری تسنیم: به نقل از سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، با توجه به انجام رسیدگی‌های لازم نسبت به زمین چمن ورزشگاه شهید کاظمی، سرخپوشان پس از اردوی امارات، تمرینات خود را در این مجموعه برگزار می‌کنند.

طبق هماهنگی‌های به عمل آمده و برنامه‌ریزی انجام شده از سوی کادر فنی، سرخپوشان در بازگشت از اردوی امارات طی روزهای ۲۶ و ۲۷ آبان ماه استراحت خواهند داشت و تمرینات‌شان در تهران از روز جمعه ۲۸ آبان ماه آغاز می‌شود. این جلسه تمرینی در زمین شماره دوی ورزشگاه آزادی برگزار خواهد شد و پس از آن مراحل آماده‌سازی سرخپوشان در ورزشگاه شهید کاظمی دنبال خواهد شد.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج