۴۱۵۰۴۲
۱ نظر
۵۰۰۴
۱ نظر
۵۰۰۴
پ

خرمگاه: راضی به جدایی رضایی نیستیم

مربی تیم فوتبال استقلال موضع کادر فنی این تیم در خصوص جدایی مهاجم جوان آبی‌پوشان را اعلام کرد.

خبرگزاری تسنیم: پس از دیدار تیم‌های استقلال و مس کرمان در مرحله یک شانزدهم نهایی جام حذفی که با برتری یک بر صفر آبی‌پوشان همراه بود،‌ گفت: در نیمه اول به دلیل بازی سنگین مقابل فولاد خسته بودیم و بدن بچه‌ها سنگین بود، اما در نیمه دوم بهتر شدیم.

وی درباره جدا شدن کاوه رضایی از استقلال در نیم فصل اظهار داشت: او خبر نداریم و دوست نداریم او از ما در نیم فصل جدا شود. او یکی از بهترین بازیکن‌های ماست و اگر روی او حساب نمی‌کردیم، ابتدای فصل جذبش نمی‌کردیم.

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • رضا

    سلام
    بربرانکو

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج