۴۱۸۸۸۰
۵۰۰۲
۵۰۰۲
پ

شرفی: یک جنتلمن را از دست دادیم

مربی و بازیکن پیشین تیم ملی فوتبال ایران اعتقاد دارد که فوتبال کشورمان با درگذشت منصور پورحیدری یک جنتلمن را از دست داده است.

خبرگزاری تسنیم: اصغر شرفی در مورد درگذشت منصور پورحیدری گفت: از دست دادن هر عزیزی برای خانواده و دوستان و بستگانش سخت است. من این ضایعه دردناک را به خانواده پورحیدری، جامعه ورزش و هواداران استقلال تسلیت می‌گویم.

وی ادامه داد: من و منصورخان بارها در دوران بازیگری مقابل هم بازی کردیم و هیچ وقت اخلاق زننده و بی‌موردی از او ندیدم. فکر نمی‌کنم کسی از پورحیدری خاطره بد در ذهن داشته باشد. واقعاً رفتن او اتفاق تلخی بود و جامعه فوتبال یک جنتلمن را از دست داد.

شرفی در پایان عنوان کرد: ‌فوتبال ایران مشکلات زیادی دارد که یکی از آنها بدرفتاری با اسطوره‌ها و بزرگانی است که برای این فوتبال زحمت کشیده‌اند. ما همیشه باید با از دست دادن یک نفر این‌طور دور هم جمع شویم و وقتی اسطوره‌ها زنده هستند باید قدرشان را بدانیم. متأسفانه در فوتبال ایران بدرفتاری موج می‌زند.
Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج