۴۲۱۳۵۲
۵۰۰۲
۵۰۰۲
پ

سود منچستریونایتد از فروش پیراهن پوگبا

منچستر یونایتد از فروش پیراهن پل پوگبا، هافبک فرانسوی ۱۸ میلیون پوند درآمدزایی داشته است.

وبسایت نود: پوگبا در تابستان گذشته با ۱۰۵ میلیون یورو از یوونتوس به یونایتد ملحق شد تا تبدیل به گرانقیمت ترین بازیکن تاریخ فوتبال شود. از ۱۸ میلیون پوندی که آدیداس از فروش پیراهن پوگبا درآمد داشته فقط ۳،۶ میلیون پوند به یونایتد رسیده یعنی تقریبا ۲۴ برابر کمتر از رقمی که برای خرید وی پرداخت شده است.

در زمان انتقال رونالدو یا بکام به رئال مادرید اخباری منتشر شده بود که این بازیکنان با فروش پیراهن رقم انتقالشان را جبران کرده اند هر چند که به نظر می رسد این مسئله یک افسانه است چرا که ماجرای پوگبا به خوبی نشان می دهد که قرار نیست یک بازیکن رقم انتقالش را با فروش پیراهن جبران کند.
Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج