۴۲۱۹۶۴
۵۰۰۲
۵۰۰۲
پ

مسی: آرژانتین به یک بیماری ناشناخته دچار شده است

ستاره کلیدی تیم ملی فوتبال آرژانتین گفت: شکست برابر برزیل تلخ بود، آرژانتین به یک بیماری ناشناخته دچار شده است.

خبرگزاری فارس: لیونل مسی یک روز پس از شکست تیم ملی کشورش در مصاحبه با فیگارو گفت: متاسفانه بازیکنان با هم متحد نیستند. من نمی‌دانم چه چیزی را می‌خواهند ثابت کنند. هر بازیکنی دوست دارد یه کلیدی ترین مهره تیم تبدیل شود و این شدنی نیست.

وی ادامه داد: آرژانتین به یک بیماری ناشناخته دچار شده است، به یک پزشک حرفه‌ای نیاز است و امیدوارم این پزشک بائوسا باشد و برای او بهترین‌ها را آرزو دارم.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج