بلوتی: بازی برای آتزوری رویای من بود
زننده دوگل آتزوری در دیدار مقابل لیختن اشتاین گفت: بازی برای ایتالیا رویایم بود.
  خبرگزاری فارس: تیمملی فوتبال ایتالیا شب گذشته در چارچوب رقابتهای مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه به مصاف لیختن اشتاین رفت که با نتیجه ۴ بر صفر به پیروزی رسید.
  
  آندرهآ بلوتی، مهاجم ۲۲ ساله تورینو برای ایتالیا در این دیدار بازی کرد و موفق شد دو گل از ۴ گل تیمش را به ثمر برساند.
  
  این مهاجم جوان آینده دار پس از این بازی در مصاحبه با شبکه رای اسپورت گفت: افراد زیادی مانند من هستند که آرزوی بازی برای آتزوری را دارند. اکنون این فرصت برای ما مهیا شده است. این آرزوی من بود و میخواهم برای حفظ آن تلاش کنم.
  
  آتزوری در این دیدار با ترکیب ۲-۴-۴ به میدان رفته بود و بلوتی درباره این تاکتیک جدید گفت: اولین بازی ما با تاکتیک جدید بود. چیزهای خوبی را در این تاکتیک دیدیم. من در این بازی توانستم دو گل به ثمنر برسانم و به تیم ملی کمک کنم.
						
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
					  
  
  
      
      
      
      
	
			
			
	
			
			
ارسال نظر