۴۴۰۵۲۷
۵۰۰۳
۵۰۰۳
پ

زلاتان به پوگبا: این آخرین ضربه آزاد تو است!

زلاتان ابراهیمویچ، ستاره سوئدی یونایتدها با حالتی طنز از مکالمات خود در دیدار دیروز برابر تاتنهام با پوگبا پرده برداشت.

ورزش سه: دیروز یونایتدها موفق شدند با یک گل از سد تاتنهام گذر کنند و در اواسط نیمه دوم، پوگبا روی یک ضربه ایستگاهی تیر دروازه لوریس را به لرزه درآورد.
زلاتان گفت: "به پوگبا گفتم بهتر است ضربه خوبی روانه دروازه حریف کنی زیرا این آخرین باری است که به تو اجازه می دهم پشت توپ قرار بگیری.
زلاتان به پوگبا: این آخرین ضربه آزاد تو است!

زمانی که با ۲ گل از حریف پیش بیفتید، به طور کامل نباید آرام باشید اما با توجه به اتفاقات بازی های قبلی، طبیعتا با اعتماد به نفس بیشتری بازی را ادامه می دهید.
پیروزی مهمی به دست آوردیم زیرا در بازی های قبلی علیرغم خوب بازی کردن پیروز نمی شدیم و زمانی که شما خوب بازی کنید و پیروز نشوید، انگار کیفیت خوب شما بی ارزش است. مهم ترین نکته، نباختن و پیروز شدن در مقابل رقیب بزرگی مثل تاتنهام بود".
Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج