۴۴۲۰۶۶
۵۰۰۳
۵۰۰۳
پ

قلم قرمز روی نام انصاری فرد و شجاعی

تیم پانیونیوس بدون ملی پوشان ایرانی خود در بازی هفته چهارم جام حذفی یونان به میدان می رود.

خبرگزاری تسنیم: تیم پانیونیوس عصر فردا (پنجشنبه) در چارچوب هفته سوم مرحله گروهی جام حذفی یونان میهمان تیم دسته اولی پانسرایکوس است.

ولادان میلویوویچ، سرمربی صربستانی تیم پانیونیوس در دومین بازی متوالی جام حذفی باز هم ترجیج داد تا از کریم انصاری فرد، مهاجم ایرانی خود استفاده نکند. او مسعود شجاعی را نیز از فهرست 18 نفره بازی برابر پانسرایکوس کنار گذاشت تا پانیونیوس در غیاب ملی پوشان ایرانی اش به میدان رود.

تیم پانیونیوس در گروه L جام حذفی یونان با یک امتیاز رتبه سوم جدول رده بندی را در اختیار دارد. در این گروه چهار تیمی، کیسامیکوس با ۷ امتیاز صدرنشین است.
Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج