۴۴۹۲۷۳
۵۰۰۳
۵۰۰۳
پ

ونگر: مزد صبوری خودمان را گرفتیم

آرسن ونگر، سرمربی فرانسوی آرسنال اذعان داشت که تیمش در برابر حریفی سخت و سازمان یافته به پیروزی رسیده است.

ورزش سه: ساعتی پیش توپچی ها با گل دقایقی پایانی اولیویه ژیرو موفق شدند از سد وست بروم گذر کنند.
ونگر: مزد صبوری خودمان را گرفتیم

ونگر گفت: "تا انتهای بازی، در برابر تیم سازمان یافته وست بروم صبور بودیم و مزد صبر خود را گرفتیم. آنها تیمی سرسخت و سازمان یافته بودند و ما باید در طول بازی با حوصله بازی می کردیم و مراقب اشتباهات خط دفاعی خودمان بودیم. زمانی که شما نمی توانید در اوایل بازی گلزنی کنید نیازی به عجله کردن نیست.
ما در زمان زیادی از بازی مالک توپ و میدان بودیم و ضربات زیادی به سمت درازه حریف زدیم اما در نهایت ما به چیزی فراتر از این مسائل برای پیروزی نیاز داشتیم. ما می دانستیم که بعد از دو شکست، به امتیازات دیدار امروز خیلی نیاز داریم".
Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج