درس قلعه نویی به منصوريان
این روزها وضعیت مهدی رحمتی و باشگاه استقلال بسیار پیچیده شده و دقیقا مشخص نیست برنده این بازی دو سر باخت کدام یک هستند.
شفقناورزشی: این روزها وضعیت مهدی رحمتی و باشگاه استقلال بسیار پیچیده شده و دقیقا مشخص نیست برنده این بازی دو سر باخت کدام یک هستند. از یک سو رحمتی به دوستان خبرنگارش کد خروج و حضور در لیست فروش را می دهد و از سوی دیگر باشگاه تاکید روی تلنگر زدن دارد. اما به راستی آیا کاپیتان و بزرگتر یک تیم، محتاج تلنگری است که غالبا برای جوانان به کار میآید؟
فصل قبل در همین روزها بود که علیرضا منصوریان چنین سناریویی را برای علیرضا بیرانوند در باشگاه نفت پیاده کرد. حدود 6 بازی این گلر جوان روی نیمکت نشست اما دست آخر در روز بازی حساس با پرسپولیس این تادیب به پایان رسید. حالا منصوریان قصد پیاده سازی این روش را روی رحمتی دارد بی توجه به اینکه رحمتی دیگر جوان نیست و شاید حاضر نباشد غرورش را به عنوان کاپیتان به حراج یک تلنگر بگذارد. اینکه سرنوشت رحمتی چه می شود فعلا روشن نیست اما شاید حرف های درگوشی قلعه نویی و منصوریان تاثیر بسزایی در تصمیم نهایی داشته باشد.
هفته قبل و بعد از کلی متلک پراکنی رسانه ای، دست آخر قلعه نویی و منصوریان در زمین شماره دو آزادی رو در رو شدند و در همین دیدار کوتاه، قلعه نویی حرف هایی را به سرمربی استقلال زد. هیچکس نمی داند دقیقا چه چیزهایی بین آنها رد و بدل شده است اما بدون شک قلعه نویی از تجربه آخرین حضورش و آن ناکامی روی نیمکت استقلال به منصوریان گفته است.
او آنقدر دلش پر بود که بلافاصله بعد از آن گپ و گفت در جمع خبرنگاران حاضر شد و بی آنکه نامی از بازيكني بیاورد به صورت کد وار آنها را باند مخوف این تیم معرفی کرد. قلعه نویی در آن مصاحبه از رفیق سابق و نزدیک رحمتی خواست تا بیاید و حرف های دلش را بزند. حنیف عمران زاده که در چند سال اخیر نزدیک ترین فرد به مهدی رحمتی به شمار می رفت پس از داربی 4 بر 2 حسابی با او دچار مشکل شد و دست آخر این حنیف بود که به سان آرش برهانی در لیست فروش استقلال جای گرفت.
شاید قلعه نویی اعتقاد دارد که اين باند مخوف آنقدر قدرت دارد که نگذارد منصوریان هم به موفقیت برسد. وقتی او مرتب تاکید می کرد حنیف باید یکسری حقایق را بگوید بدون شک اشاره اش به اين باند است. از سوی دیگر قلعه نویی در آخرین داربی که بازی نهایی لیگ چهاردهم به حساب می آمد با نتیجه یک بر صفر بازی را به رقیب سنتی واگذار کرد و بعد از بازی در چند مصاحبه رادیویی بی آنکه اسمی بیاورد از حیدری و بیک زاده انتقاد کرد. به عقیده سرمربی سابق استقلال، دوستان نزدیک يكي از اعضاي همين باند مخوف اسباب ناکامی قلعه نویی را فراهم ساختند تا با خروج امیر، فضا برای بازگشت رحمتی مهیا شود. اتفاقی که دقیقا مو به مو رخ داد.
تعریف و تمجید عمران زاده و برهانی از گلر دوم آبی ها که در روز بازی با سپاهان، رحمتی را نیمکت نشین کرد، نشان می دهد که کینه سفت و سختی بین آنها به وجود امده و بازیکنان جدا شده، صریحا رحمتی را مقصر خروج شان می دانند.
شاید یک مصاحبه افشاگرانه از حنیف عمران زاده، پرده از اتفاقات قبل بر دارد. موضوعی که قلعه نویی به صورت صریح می گوید دسیسه ای بود برای کله کردن او و پرویز مظلومی.
تبلیغات متنی
-
مشاور رهبر انقلاب با لباس نظامی مقابل دوربین حاضر شد
-
جای خالی امیرجدیدی و رضا کیانیان در جشنواره فجر خبرساز شد
-
استقلال در آستانه تمدید قرارداد با یک ستاره
-
نعمت آزرم در پاریس درگذشت
-
پیغام مهمی که شمخانی ساعاتی پیش مخابره کرد
-
قرارداد مدافع استقلال هم بند فسخ دارد
-
نخستین ردپای آنفلوانزا در تاریخ بشر
-
جمله خاص آقای کارگردان در جشنواره فجر پرحاشیه شد
-
یکتا ناصر بهخاطر منوچهر هادی درخواست حلالیت کرد
-
واکنش تند پدیده استقلال به برنامه شبکه افق
-
فشار برای برکناری پیمان جبلی بالا گرفت
-
بروکسل تصمیم ایران درباره ارتش را رد کرد
-
واکنش رسمی به دیدار احمدینژاد با چهره جنجالی آمریکا
-
رفتار عجیب و بیادبانه محمدحسین مهدویان در جشنواره فجر
-
حضور مجدد الناز ملک در جشنواره پس از حواشی روز گذشته!
-
مشاور رهبر انقلاب با لباس نظامی مقابل دوربین حاضر شد
-
جای خالی امیرجدیدی و رضا کیانیان در جشنواره فجر خبرساز شد
-
پیغام مهمی که شمخانی ساعاتی پیش مخابره کرد
-
جمله خاص آقای کارگردان در جشنواره فجر پرحاشیه شد
-
یکتا ناصر بهخاطر منوچهر هادی درخواست حلالیت کرد
-
بروکسل تصمیم ایران درباره ارتش را رد کرد
-
واکنش رسمی به دیدار احمدینژاد با چهره جنجالی آمریکا
-
رفتار عجیب و بیادبانه محمدحسین مهدویان در جشنواره فجر
-
اقدام امنیتی برای حفاظت از تهران و پایگاه فردو
-
فراخوان برای آنفالو کردن هادی چوپان در اینستاگرام
-
الناز شاکردوست از سینما خداحافظی کرد
-
صداوسیما فهرست اهداف حمله به امارات را اعلام کرد
-
یک ملیپوش دیگر از تیمملی خداحافظی کرد
-
حضور داماد یهودی ترامپ در نشست جمعه با ایران
-
نطق شبانه ترامپ درباره مذاکره با ایران در استانبول
-
مداح مشهدی شعار «این آخرین نبرده» را اجرا کرد
-
یک افغانستانی صاحب جایزه بدترین خانه سال جهان شد!
-
اعزام پهپادهای سپاه برای تعقیب آبراهام لینکلن
-
خشم منوچهر هادی در جشنواره فجر: دیکتاتور هستید!
-
سفارت ایتالیا در تهران تعطیل شد
-
ادامه اعزام نیرو و تجهیزات نظامی آمریکا به منطقه
-
ورود کاروان نظامی بزرگ آمریکا به عراق
-
زمان دیدار ویتکاف و عراقچی در استانبول مشخص شد
-
پدیده دنیای مداحان در شبکه سه رونمایی شد
-
خبر مهم؛ آمریکا در حال تخلیه پایگاه العدید قطر
-
نیروهای ویژه آمریکا در دیگو گارسیا مستقر شدند
-
جزئیات طرح جدید افزایش حقوق کارمندان
-
حرکت زشت و زننده مجری شبکه افقِ صداوسیما
-
توافق ایران با آمریکا وارد فاز تازهای شد
-
ادعای رادیو اسرائیل، زمان حمله آمریکا را لو داد
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
نظر کاربران
به نظرم منصوریان کاره درستی میکنه تنبیه می کنه این به نفع رحمتی هم هست که شاید این روزا شرایط روحی مناسبی نداشته باشه.
بيچاره استقلال به روزي افتاده..........خخخخخخخخ
شما هم تو توهم کامل بسر میبرید با این خبرهای بی سر و ته که میزارید.
خدا کنه رحمتی رو ببخشن که دوباره تو دروازه باشه که چهارتا چهارتا گل بخوره خخخخخخخخخخ