۴۸۰۴۷۸
۵۰۰۱
۵۰۰۱
پ

نعمتی: امیدوارم بازیکن مصدوم استقلال حلالم کند!

بازیکن تیم فوتبال پیکان گفت: وقتی مدافع استقلال خوزستان روی زمین افتاد، احساس کردم برخورد نداشتیم اما گویا آرنج دستم به گیجگاه او برخورد کرده بود و جا دارد از او عذرخواهی کنم و امیدوارم حلالم کند.

خبرگزاری فارس: سیامک نعمتی، بازیکن تیم فوتبال پیکان بعد از برتری مقابل استقلال خوزستان گفت: قبل از بازی زمین را کاور را نکشیده بودند و زمین مسابقه پُر از آب بود. از این امر کاملاً متعجب شدیم و شرایط بازی هم بزن بزن و یک جنگ تمام عیار بود.

وی درباره برخوردش با دانیال ماهینی، مدافع استقلال خوزستان گفت: دیدم با آمبولانس او را بردند اما در بازی متوجه نشدم! وقتی ماهینی روی زمین افتاد، احساس کردم برخورد نداشتیم اما گویا آرنج دستم به گیجگاه او برخورد کرده بود و جا دارد از او عذرخواهی کنم و امیدوارم حلالم کند.

نعمتی درباره داوری این دیدار گفت: آن صحنه‌ای که روی من پنالتی شد ۱۰۰ درصد درست بود و داوری هم خوب بود.
Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج