۴۸۰۸۴۳
۵۰۱۱
۵۰۱۱
پ

تیم شهریار، محل تجمع ستاره های استقلالی

تیم نفت تهران با جذب سجاد شهباززاده کلکسیون خود در جذب ستاره های سابق تیم استقلال را تکمیل کرد.

ورزش‌سه: نفت تهران که در ابتدای فصل به دلیل مشکلات مالکیتی خیلی دیر جمع شد، حالا شرایط مطلوبی دارد؛ این تیم در نیم فصل رقابت های لیگ برتر با توجه به بضاعت خود نتایج مطلوبی گرفت و حالا با جذب ستاره هایی که نتوانستند به استقلال و تراکتورسازی بپیوندند، تیمی قدرتمند را برای بازی های باقیمانده لیگ برتر و فینال حذفی آماده می کند.

نفتی ها در ابتدای فصل جاری محمد قاضی و میلاد فخرالدینی را از بازیکنان سابق استقلال به خدمت گرفتند و ایمان مبعلی نیز از سال گذشته در این تیم باقی مانده بود. در نیم فصل و زمانی که آندرانیک تیموریان و سجاد شهباززاده به خاطر محرومیت از نقل و انتقالات نتوانستند به استقلال و تراکتورسازی بروند، نفتی ها برای جذب آنها اقدام کردند و موفق هم بودند. حالا تیم علی دایی محلی است برای تجمع ستاره های سابق تیم استقلال که هنوز هم برای بازگشت به این تیم امیدوار هستند.

نفت تهران با جذب این بازیکنان امید زیادی دارد تا بتواند در بازی های باقیمانده لیگ برتر خود را بالا بکشد و به جمع تیم های بالایی جدول صعود کند. آنها فینال حذفی را نیز مقابل تراکتورسازی در پیش دارند که حضور نفرات باتجربه می تواند یک برگ برنده برای علی دایی باشد.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج