هواداران پرسپولیس با سوتهای ممتد از حضور بازیکنان سپاهان در ورزشگاه آزادی استقبال کردند و علیه سرمربی استقلال هم شعار دادند.
خبرگزاری تسنیم: هواداران پرسپولیس با سوتهای ممتد از حضور بازیکنان سپاهان در ورزشگاه آزادی استقبال کردند و علیه سرمربی استقلال هم شعار دادند.
برخی از هواداران پرسپولیس که پیش از آغاز دیدار تیمشان مقابل سپاهان در ورزشگاه آزادی حاضر شدهاند، پیگیر دیدار ذوبآهن و استقلال هستند. تعدادی از آنها از گلزنی فرشید اسماعیلی برای آبیپوشان در فولادشهر اصفهان ناراحت شدند.
*پس از هواداران پرسپولیس، تماشاگرانی هم با پرچمهای سپاهان وارد ورزشگاه شدند تا از این تیم اصفهانی حمایت کنند. تعداد آنها حدود ۱۰۰ نفر است.
*بازیکنان سپاهان زودتر از پرسپولیسیها برای برگزاری تمرین پیش از بازی وارد ورزشگاه شدند.
*هواداران پرسپولیس با سوتهای ممتد از بازیکنان سپاهان در ورزشگاه آزادی استقبال کردند.
*شعارهایی علیه تیم سپاهان از سوی هواداران پرسپولیس سر داده شد. در این بین آنها شجاع خلیلزاده و مهرداد محمدی را مورد تشویق قرار دادند.
*هواداران پرسپولیس از خلیلزاده درخواست کردند که عدد ۶ را نشان بدهد که او از این کار امتناع کرد.
*پس از حضور برانکو ایوانکوویچ در داخل زمین، هواداران پرسپولیس به شدت او را تشویق کردند.
*علی کریمی از سوی هواداران پرسپولیس حسابی تشویق شد و از روی سکوها شعارهایی نیز علیه علیرضا منصوریان، سرمربی استقلال سر داده شد.
*با باز شدن درهای روبهروی جایگاه روی سکوها، هوادارانی که پشت دروازهها بودند به سمت سکوهای مقابل جایگاه رفتند.
برای صدا، روی آیکن اسپیکر پلیر بزن
کرمی که این روزها کلی تو فضای مجازی سر و صدا کرده! حتما ببین
ارسال نظر