۴۸۳۶۳۶
۵۰۰۷
۵۰۰۷
پ

لاپورتا: لاماسیا را نابود کرده‌اند

مدیرعامل پیشین باشگاه بارسلونا گفت: عده‌ای در حال خیانتی تاریخی به بارسلونا هستند و لاماسیا را نابود کرده‌اند.

خبرگزاری فارس: خوان لاپورتا، مدیرعامل سابق باشگاه بارسلونا و عضو حزب جدایی طلب کاتالونیا در صفحه توییتر خود نوشت: متاسفانه عده‌ای در حال خیانتی تاریخی به بارسلونا هستند، لاماسیا را نابود کرده‌اند و مشغول تخریب شخصیت اروپایی بارسلونا هستند.

لاپورتا نوشت: بارسلونا لیگ قهرمانان اروپا را از دست می‌دهد و مسئول مستقیم این حذف تلخ، شخص بارتومئو است نه بازیکنان یا مربیان. هر چند من نه این مربی را قبول دارم و نه برخی از بازیکنان بی انگیزه و بی تعصب را که لیاقت بازی در لباس بارسلونا را ندارند.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج