۴۸۶۲۵۲
۰۶ اسفند ۱۳۹۵ ۱۸:۳۶
محمد خانزاده راهی بیمارستان شد
مدافع تیم سیاه جامگان در دقایق پایانی دیدار برابر تراکتورسازی دچار مصدومیت شد و بلافاصله برای مداوا به بیمارستان منتقل شد.
ورزش سه: مدافع تیم سیاه جامگان در دقایق پایانی دیدار برابر تراکتورسازی دچار مصدومیت شد و بلافاصله برای مداوا به بیمارستان منتقل شد.
محمد خانزاده مدافع تیم سیاه جامگان که در دقیقه 89 و در اثر ضربه فرزاد حاتمی دچار مصدومیت شد، به ناچار برای مداوا به بیرون از زمین منتقل شد.
این بازیکن دچار شکستگی از ناحیه بینی شده است و برای مداوا به بیمارستان فرستاده شد.
گفتنی است که تیم سیاه جامگان پس از خروج اجباری محمد خانزاده از ترکیب، در دقیقه 89 با ضربه سر فرزاد حاتمی گل دوم را دریافت کرد و بازنده این دیدار شد.
ایمپلنت اقساطی دندان با ضمانت مادام العمر
برای مدت محدود
خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند
معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!
سفارش محصول
نظر کاربران
میخواهم بگم اقای حاتمی سه امتاز ویا یک گل ارزش معیوب کردن جوان مردم تا اخر عمر راداشت اون از بازی پرسپولیس وکمال کامیابی نیا اینهم از خانراده باید بگم خیلی لوطی هستی خدارا شکر که ابیها هم قبولت ندارند