۵۲۶۷۱۷
۵۰۰۰
۵۰۰۰
پ

هفته سی و ششم لوشامپیونه فرانسه

موناکو صدر جدول را پس گرفت

موناکو با برتری بر رقیبش بار دیگر صدر جدول لوشامپیونه را در اختیار گرفت.

خبرگزاری تسنیم: موناکو با برتری بر رقیبش بار دیگر صدر جدول لوشامپیونه را در اختیار گرفت.

هفته سی و ششم لیگ دسته اول فرانسه (لوشامپیونه) با برتری موناکو و تداوم صدرنشینی این تیم ادامه یافت.

در ادامه شب دوم هفته سی و ششم این رقابت‌ها، موناکو در خانه نانسی به برتری ۳ بر صفر رسید.کوئدولو (بازیکن حریف) در دقیقه ۴، سیلوا در دقیقه ۴۰ و لمار در دقیقه ۸۶ برای موناکو گل زدند تا این تیم ۸۶ امتیازی شده و با اختلاف ۳ امتیاز نسبت به پاری‌سن‌ژرمن پس ازچند ساعت دوباره صدر جدول را از رقیب پاریسی پس بگیرد.

در سایر بازی‌ها، گنگان 4 بر صفرمیهمانش، دیژون را برد، لیل 2 بر صفر درخانه مغلوب متز شد، لوریان و آنژه به تساوی یک بریک رضایت دادند و تولوز در خانه یک بر صفر به کان باخت.

وب گردی

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج