۵۵۸۵۰۰
۵۰۰۴
۵۰۰۴
پ

مارادونا: مسی می‌داند که چقدر دوستش دارم

دیگو مارادونا، اسطوره فوتبال آرژانتین، اعلام کرد علی رغم اینکه به عروسی لیونل مسی دعوت نشد، همچنان به ستاره بارسا علاقه مند است.

ورزش سه: دیگو مارادونا، اسطوره فوتبال آرژانتین، اعلام کرد علی رغم اینکه به عروسی لیونل مسی دعوت نشد، همچنان به ستاره بارسا علاقه مند است.

عروسی مسی شب گذشته در روساریو برگزار شد و چهره های سرشناس زیادی در آن حضور داشتند اما مارادونا جزو غایبان مهم این مراسم بود.
مارادونا: مسی می‌داند که چقدر دوستش دارم

اما او تاکید کرد که هیچ کینه ای از هموطنش به دل نگرفته و هنوز مسی را یک انسان و بازیکن درجه یک می داند.
او به خبرنگاران گفت: " به مسی تبریک می گویم. او می داند که چقدر دوستش دارم. احتمالا کارت دعوت من جایی گم شد اما نظر من نسبت به مسی به خاطر این موضوع تغییر نمی کند. او یک ورزشکار خوب و یک انسان عالی است."
Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج