گزارش تمرین پرسپولیس
هافبک جنگنده تیم فوتبال پرسپولیس در تمرین امروز این تیم تغییر شماره داد و با یک شماره دیگر به تمرین پرداخت!
  خبرگزاری فارس: اولین تمرین تیم پرسپولیس پس از قهرمانی این تیم در سوپرجام امروز از ساعت ۱۲ در ورزشگاه شهید کاظمی برگزار شد که این تمرین بیشتر ریکاوری بود.
  
  * سیدجلال حسینی که برای رسیدگی به مسائل پزشکیاش در تمرین حضور نداشت، تنها غایب امروز بود.
  
  * بازیکنان ابتدا زیر نظر مارکو به انجام تمرینات بدنی مشغول شدند.
  
  * بازیکنانی که روز گذشته مقابل نفت بازی کرده بودند امروز تمرینات سبک و ریکاوری را انجام دادند و بازیکنان ذخیره بخش اصلی تمرین را بر عهده داشتند.
  
  * تعدادی از بازیکنان با نظر برانکو به استخر و سونا رفتند.
  
  * ۳ دروازهبان پرسپولیس امروز زیر نظر مربی دروازهبانان این تیم تمرینات پرفشاری انجام دادند.
  
  * برانکو بارها با فریادهایش از برخی بازیکنان جوان میخواست که مسائل مدنظر او را به خوبی در زمین پیاده کنند.
  
  * کمال کامیابینیا که در پرسپولیس شماره ۱۱ به تن میکند در تمرین امروز با شماره ۲۱ در زمین حاضر شد.
  
  * حدود ۱۰ تماشاگر امروز در محل تمرین پرسپولیس حضور پیدا کردند. اما عجیب اینجا بود که با وجود قهرمانی پرسپولیس در سوپرجام، هواداران تیم را تشویق نکرده و در سکوت کامل به تماشای تمرین پرداختند.
  
  * با اعلام برانکو تمرین فردای پرسپولیس تعطیل است و سرخپوشان از روز دوشنبه تمرینات خود را برای بازی در هفته اول لیگ برتر مقابل فولاد آغاز خواهند کرد.
						
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
					  
  
  
      
      
      
      
	
			
			
	
			
			
ارسال نظر