۵۷۴۲۰۶
۵۰۰۳
۵۰۰۳
پ

جباری با استقلالی‌ها وزنه زد، منصوریان غایب بود

تمرین نوبت صبح تیم فوتبال استقلال در سالن وزنه آکادمی ملی المپیک برگزار شد.

خبرگزاری فارس: تیم فوتبال استقلال بعد از یک روز استراحت از ساعت ۱۰ امروز در سالن وزنه آکادمی ملی المپیک یک تمرین بدنسازی را پشت سر گذاشت.

تمرین امروز در حالی برگزار شد که علیرضا منصوریان در این برنامه تمرینی حضور نداشت. همچنین بازیکنان مصدوم تیم استقلال در این جلسه تمرینی حاضر نبودند.

مجتبی جباری که عصر روز گذشته در کلینیک باشگاه حضور داشت امروز در کنار سایر بازیکنان به وزنه زدن پرداخت.

قرار است تیم فوتبال استقلال عصر امروز از ساعت ۱۸:۳۰ در زمین شماره ۲ ورزشگاه آزادی یک تمرین تاکتیکی را برگزار کند.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج