آلگری: رقیب اصلی ما هنوز هم رم است
با وجود سرمایهگذاری میلان و خرید بازیکنان جدید آلگری معتقد است هنوز هم رم اصلی ترین رقیب یوونتوس در راه رسیدن به قهرمانی لیگ است.
  خبرگزاری مهر: ماسیمیلیانو آلگری، سرمربی تیم فوتبال یوونتوس معتقد است هنوز هم بزرگترین رقیب تیمش برای رسیدن به قهرمانی سری آ رم است.
  
  بیانکونری به دنبال رسیدن به هفتمین قهرمانی پشت سر هم در لیگ ایتالیا است و سرمربی این تیم معتقد است امسال از همیشه کار سختتری دارند. او بدون توجه به سرمایهگذاری میلانیها و خرید بازیکنانی بزرگ رم را جدیترین رقیبشان دانسته است.
  
  آلگری در گفتگو با پریمیوم اسپورت گفت: امسال کار بسیار سختتر خواهد بود چون همه رقیبانمان تقویت شده و قویتر هستند. رسیدن به هفتمین قهرمانی پیچیده شده است، اما با این حال باز هم اصلیترین هدف ما است.
  
  سرمربی یووه در ادامه گفت: سال گذشته رم ۸۷ امتیاز گرفت، برایشان یک رکورد تاریخی بود، این فصل هم آنها اصلیترین رقیب ما هستند. اما ناپولی، میلان و اینتر هم برای اسکودتو میجنگند. همچنین به نظر من لاتزیو هم شانس خوبی دارد.
						
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
					  
  
  
      
      
      
      
	
			
			
	
			
			
ارسال نظر