۵۷۸۸۴۳
۵۰۰۵
۵۰۰۵
پ

واکنش باشگاه پیکان به اشتباهات داوری

باشگاه پیکان نسبت به اشتباهات داوری که در دیدار مقابل پارس جنوبی جم رخ داد واکنش نشان داد و از پیگیری این موضوع در مراجع ذیصلاح خبر داد.

خبرگزاری فارس: سکوت سرمربى پیکان در کنفرانس خبرى و هیاهو نکردن درباره فاجعه داورى دیدار مقابل پارس جنوبى جم اگرچه باعث فرار رو به جلوى رقیب و اعتراض آنها به داورى شد، اما ٧٢ ساعت پس از آن مسابقه و صحبت‌هاى کارشناس داورى برنامه ۹۰ ثابت کرد در این مسابقه عجیب و غریب چه بر سر پیکانى ها آمده است.

دو پنالتى مسلم روى مرتضى آقاخان و یک پنالتى روى امیر روستایى، سه پنالتى سوخته مسابقه‌اى بودند که نتیجه آن به باد رفتن تمام زحمات بازیکنان، کادرفنى و اعضاى تیم بود.

باشگاه پیکان بدون تردید اشتباهات باورنکردنى داورى این مسابقه را از طریق مراجع ذیصلاح پیگیرى خواهد کرد، به این امید که لااقل از این به بعد نتایج مسابقات براى تیم هایى مثل پیکان هم عادلانه رقم بخورد.

وب گردی

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج