۵۸۰۲۹۶
۵۰۰۵
۵۰۰۵
پ

بازگشت اینیستا در آستانه ال کلاسیکو

آندرس اینیستا، کاپیتان بارسلونا که روز گذشته در تمرینات غیبت داشت، امروز با آمادگی بالا کنار هم تیمی هایش تمرین کرد.

ورزش سه: تنها دو روز دیگر به دیدار رفت سوپرکاپ اسپانیا بین رئال و بارسا باقیمانده است.

اولین جام داخلی فصل سرنوشتش توسط رئال و بارسا رقم خواهد خورد و نوکمپ، میزبان بازی رفت دو تیم است.
بازگشت اینیستا در آستانه ال کلاسیکو

روز گذشته در تمرین بارسلونا اینیستا غیبت داشت که نگرانی دوست داران بارسا را برانگیخت. سپس عنوان شد که دلیل غیبت او یک مساله شخصی بوده و اینکه کاپیتان بارسا از والورده کسب اجازه کرده بود.

نگرانی ها امروز و با بازگشت اینیستا برطرف شد و کاپیتان با آمادگی بالای خود در تمرین نشان داد که هیچ مشکلی برای مصاف با رئال نخواهد داشت که بی شک خبر خوبی برای هواداران بارسلونا محسوب می شود.
Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج