۵۸۳۹۶۹
۵۰۰۴
۵۰۰۴
پ

رسن با پرسپولیس به عمان می‌رود

هافبک عراقی تیم فوتبال پرسپولیس، این تیم را در سفر به عمان همراهی خواهد کرد.

خبرگزاری تسنیم: بشار رسن، هافبک عراقی که اواسط هفته گذشته در تمرینات پرسپولیس حاضر شد، قرار است همراه این تیم راهی عمان شود.

اگرچه این بازیکن خیلی دیر به جمع پرسپولیسی‌ها اضافه شده است، اما با آمادگی خوبی که در تمرینات از خود نشان داده، برانکو را مجاب کرده است تا نام او را در لیست مسافران عمان قرار دهد.

کارهای مربوط به اخذ ویزای رسن انجام شده است و اگر مشکل خاصی پیش نیاید این بازیکن فردا (شنبه) همراه سرخپوشان راهی عمان می‌شود.

کاروان پرسپولیس عصر فردا به عمان می‌رود و قرار است تا روز بازی با الاهلی دو جلسه تمرین در مسقط انجام دهد.

دیدار پرسپولیس - الاهلی در چارچوب مرحله یک چهارم نهایی مسابقات فوتبال لیگ قهرمانان آسیا از ساعت ۲۰:۳۰ روز سه‌شنبه ۳۱ مردادماه در ورزشگاه سلطان قابوس مسقط برگزار خواهد شد.
Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج