۵۹۰۰۸۴
۵۰۰۱
۵۰۰۱
پ

مهاجم سابق آبی‌ها در آستانه پیوستن به ذوب آهن

مهاجم پیشین تیم فوتبال استقلال، در آستانه پیوستن به تیم ذوب‌آهن اصفهان قرار دارد.

خبرگزاری تسنیم: پس از اینکه باشگاه دسته اولی نساجی مازندران، خبر از عقد قرارداد با ایمان موسوی، مهاجم پیشین تیم‌های استقلال، فولاد خوزستان و گسترش فولاد تبریز با این باشگاه داد، این بازیکن ۲۸ ساله از نساجی جدا شد و اینک در آستانه پیوستن به ذوب‌آهن اصفهان قرار دارد.

موسوی در زمان حضور امیر قلعه‌نویی در استقلال به این تیم پیوست و در صورت رقم خوردن این انتقال، موسوی دوباره شاگرد مربی پیشین خود خواهد شد.

گفتنی است با جدایی موسوی از نساجی، احسان پیرهادی از سیاه‌جامگان و روح‌الله عرب، کاپیتان پیشین صنعت نفت آبادان به جمع شاگردان مهدی پاشازاده در نساجی اضافه شدند.
Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج