۶۰۰۶۶۲
۵۰۰۵
۵۰۰۵
پ

دمبله حداقل ۲ ماه خانه‌نشین است

مهاجم فرانسوی آبی‌‌واناری‌ پوشان حداقل به مدت دو ماه از مستطیل سبز به دور خواهد بود.

خبرگزاری تسنیم: در جریان پیروزی ۲ بر یک شب گذشته (شنبه) بارسلونا برابر ختافه در چارچوب هفته چهارم لالیگا بود که عثمان دمبله دچار مصدومیت شد و در دقیقه ۲۹ جای خود را به جرارد دئولوفئو داد. پس از این بازی ارنسو والورده، سرمربی آبی‌واناری‌ها گفت که مهاجم فرانسوی‌اش از ناحیه عضلانی دچار آسیب‌دیدگی شده و فکر نمی‌کند آسیب‌دیدگی او خیلی جدی باشد.

نشریه‌های اسپانیایی پس از این بازی گزارش دادند که این مهاجم ۲۰ ساله به مدت سه هفته به دور از میادین خواهد بود، اما شبکه تلویزیونی «بی‌این اسپورت» اعلام کرد با توجه به اطلاعات اختصاصی که از منابع موثق خود به دست آورده، دمبله از ناحیه همسترینگ آسیب دیده و به مدت حداقل دو ماه قادر به همراهی آبی‌واناری‌ها نیست.

بارسلونا در تابستان در ازای ۱۰۵ میلیون یورو به علاوه پاداش‌های در نظر گرفته شده این مهاجم ۲۰ ساله را با قراردادی ۵ ساله با بند فسخ قرارداد ۴۰۰ میلیون یورویی از بوروسیا دورتموند به خدمت گرفت.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج