۶۰۱۲۳۹
۵۰۰۴
۵۰۰۴
پ

صاحبخانه زلاتان او را از منزلش بیرون کرد!

مالک منزل استیجاری ستاره سوئدی شیاطین سرخ از او خواست که ملکش را تخلیه کند.

خبرگزاری تسنیم: به نقل از نشریه اکسپرسن سوئد، مالک خانه‌ای که زلاتان ابراهیموویچ در منطقه چشایر انگلیس اجاره کرده و در آن اقامت دارد، از این بازیکن سوئدی خواست ملکش را ترک کند.

از قرار معلوم مالک این خانه مجلل شش خوابه که ایبرا سال گذشته آن را اجاره کرد، قصد فروش این عمارت را به قیمت پنج میلیون پوند دارد و به همین دلیل با کاپیتان سابق تیم ملی سوئد اختلافاتی هم پیدا کرده است.

ایبرا پاییز سال گذشته بعد از چند ماه اقامت در هتل‌‌های منچستر به این ملک نقل مکان کرد و ظاهراً بعد از تمدید شدن قراردادش با شیاطین سرخ تا پایان فصل جاری، تصمیم به ماندن در خانه فعلی‌اش داشت.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج